Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Rendang van spitskool
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Rendang van spitskool
Stap 1
Halveer de spitskool en snijd in brede repen. Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 2 bij 2 cm. Hak de knoflook fijn.
Stap 2
Verhit 1 el zonnebloemolie in een braadpan en fruit hierin de knoflook en de rendang boemboe 2 minuten aan. Voeg de spitskool en zoete aardappel toe en schep goed om. Bak de groenten vijf minuten mee.
Stap 3
Voeg de kokosmelk toe, roer door en laat met de deksel op de pan 25 minuten stoven.
Stap 4
Bereid de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 5
Hak de koriander grof en snijd de rode peper in ringen. Bestrooi de rendang met de koriander en rode peper en serveer met het naanbrood.
Stap 6
Lekker met witte rijst.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie658 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten78 g
- Vet30 gWaarvan verzadigd2 g