Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Snelle vispastei met worteltjes, doperwtjes en aardappelpuree
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Snelle vispastei met worteltjes, doperwtjes en aardappelpuree
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C. laat de vis en de groente ontdooien.
Stap 2
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 3
Snijd de prei in ringen en was goed. Snijd de kabeljauwfilet in stukjes, bestrooi met de viskruiden. Hak de dille fijn.
Stap 4
Meng 3/4 van de dille door de aardappelpuree. Breng op smaak met versgemalen peper.
Stap 5
Verdeel de prei, kabeljauw en wortelen en tuinerwtjes over een ovenschaal.
Stap 6
Schenk de witte wijn erover en bestrooi met peper en zout.
Stap 7
Verdeel de aardappelpuree er in een gelijkmatige laag overheen.
Stap 8
Bak de vispastei in 25 minuten goudbruin en gaar in de oven. Bestrooi met de rest van de dille.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie340 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten36 g
- Vet9 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
