Voor undefined persoon
Snelle vispastei met worteltjes, doperwtjes en aardappelpuree
Hoofdgerecht Gemiddeld 40
minuten
Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. laat de vis en de groente ontdooien. Stap 2 Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stap 3 Snijd de prei in ringen en was goed. Snijd de kabeljauwfilet in stukjes, bestrooi met de viskruiden. Hak de dille fijn. Stap 4 Meng 3/4 van de dille door de aardappelpuree. Breng op smaak met versgemalen peper. Stap 5 Verdeel de prei, kabeljauw en wortelen en tuinerwtjes over een ovenschaal. Stap 6 Schenk de witte wijn erover en bestrooi met peper en zout. Stap 7 Verdeel de aardappelpuree er in een gelijkmatige laag overheen. Stap 8 Bak de vispastei in 25 minuten goudbruin en gaar in de oven. Bestrooi met de rest van de dille.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 340 kcal
Eiwit 22 g
Koolhydraten 36 g
Vet 9 g
Waarvan verzadigd 5 g