Pittige visstoof met kabeljauw
Ingrediënten
Bereidingswijze Pittige visstoof met kabeljauw
Stap 1
Snijd de tomaten in parten. Snijd de broccoli in roosjes van 2 cm en de rode peper in dunne ringen. Ris de blaadjes van de koriander.
Stap 2
Rasp de schil van de ene limoen en pers de vrucht uit, snijd de andere limoen in parten. Snijd de kabeljauw in stukken van 4 cm.
Stap 3
Verhit een pan met 2 el zonnebloemolie en bak de broccoli met de sambal en de helft van de rode peper 3 minuten.
Stap 4
Voeg de tomaten, kabeljauw, limoensap en rasp, kokosmelk en de helft van de koriander toe. Stoof het geheel gedurende 15 minuten op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af.
Stap 6
Serveer de pittige visstoof met de rijst en garneer met de rest van de koriander, rode peper en limoenpartjes.