DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Pittige visstoof met kabeljauw

Hoofdgerecht Eenvoudig 25 minuten
(1)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Snijd de tomaten in parten. Snijd de broccoli in roosjes van 2 cm en de rode peper in dunne ringen. Ris de blaadjes van de koriander. Stap 2 Rasp de schil van de ene limoen en pers de vrucht uit, snijd de andere limoen in parten. Snijd de kabeljauw in stukken van 4 cm. Stap 3 Verhit een pan met 2 el zonnebloemolie en bak de broccoli met de sambal en de helft van de rode peper 3 minuten. Stap 4 Voeg de tomaten, kabeljauw, limoensap en rasp, kokosmelk en de helft van de koriander toe. Stoof het geheel gedurende 15 minuten op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper. Stap 5 Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af. Stap 6 Serveer de pittige visstoof met de rijst en garneer met de rest van de koriander, rode peper en limoenpartjes.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 694 kcal
Eiwit 35.6 g
Koolhydraten 65.4 g
Vet 30.7 g
Waarvan verzadigd 24.6 g
Trefwoorden
stovenrecepten