Bijgerecht Eenvoudig
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de wortels los van de bos, snijd het groen en het andere puntje weg en schil de wortelen rondom met een dunschiller. Stap 2 Maak de tenen knoflook van de bol los en pel ze. Hak de peterselie fijn. Roer in de braadslede de kerriepoeder met peterselie, wat zout en olie door elkaar. Wentel de bospenen en de knoflooktenen erdoor. Stap 3 Schuif de braadslede in de oven en rooster de bospenen en knoflook in 25-30 minuten gaar en lichtbruin. Schep regelmatig om. Serveer bij vis- of kipgerechten.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 135 kcal
Eiwit 2 g
Koolhydraten 14 g
Vet 6 g
Waarvan verzadigd 1 g