Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Snijd de ui in halve ringen en schep om met de azijn en wat zout. Laat marineren tot gebruik. Halveer de paprika overlangs, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Stap 2 Snijd de andijvie in repen van 1 cm. Verhit de olie in een wok en roerbak de kipshoarma 4 minuten. Voeg de paprika toe en roerbak 3 minuten. Stap 3 Voeg de andijvie toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Stap 4 Bereid intussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stap 5 Vul de pita’s met een deel van het shoarmamengsel en serveer de rest ernaast. Garneer met de rode uienpickle en knoflooksaus.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 768 kcal
Eiwit 44 g
Koolhydraten 62 g
Vet 37 g
Waarvan verzadigd 7 g