Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Pitabroodje shoarma
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Pitabroodje shoarma
Stap 1
Rasp een ½ komkommer en knijp al het vocht uit het vruchtvlees. Doe het vruchtvlees met het teentje geperste knoflook, de Griekse yoghurt en olijfolie in een schaaltje en roer goed. Breng op smaak met peper en zout en zet de tzatziki apart.
Stap 2
Schil met een dunschiller linten van de overige komkommer.
Stap 3
Bak het mini pitabroodje volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Doe boter in een gourmetpannetje en bak de kippendij samen met 2 halve ui-ringen gaar.
Stap 5
Doe de kip en ui in het pitabroodje. Schep er een lepel tzatziki bij en garneer met een opgerold komkommerlint.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie387 kcal
- Eiwit21 g
- Koolhydraten25 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
