DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Knapperige salade met gegrilde stukjes en perziken

Lunch Eenvoudig 30 minuten
(3)
Lunch Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de gegrilde stukjes in een braadslede met citroenrasp, rozemarijn en/of tijm en de helft van de olijfolie. Stap 2 Rooster de vegetarische stukjes in 20-25 min. goudbruin, schep ze regelmatig om. Trek intussen de velletjes van de perziken. Halveer ze, verwijder de pitten en snijd de halve perziken elk in partjes. Stap 3 Klop in een schaal 1-2 eetlepels citroensap met mosterd, de resterende olijfolie, 1 eetlepel water en wat zout en versgemalen zwarte peper tot een dressing. Snijd de kontjes van de slakropjes en maak de blaadjes los. Stap 4 Schep de slablaadjes met veldsla en rucola luchtig door de dressing. Verdeel de salade en verdeel de perzikpartjes, gegrilde stukjes en pompoenpitten erover. Lekker met focaccia.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 430 kcal
Eiwit 26 g
Koolhydraten 11 g
Vet 29 g
Waarvan verzadigd 4 g
Trefwoorden
vegetarischsaladeperzikweekmenufrisseslasnelengezondlichtemaaltijdreceptensteenfruit