DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Kersensalade met venkel en mozzarella

Hoofdgerecht Eenvoudig 0 minuten
(2)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stap 2 Halveer de venkelknol en verwijder de harde kern. Snijd in dunne plakjes. Rasp de schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Meng het sap en rasp met de azijn en breng op smaak met zout en peper. Meng door de gesneden venkel. Stap 3 Rooster het amandelschaafsel goudbruin in een droge koekenpan. Stap 4 Ontpit de kersen en halveer ze. Giet de mozzarella af, pluk de blaadjes van de basilicum en pluk de tuinkers. Stap 5 Schep de parelcouscous door het venkelmengsel en spreid uit op een serveerschaal. Verdeel de kersen, mozzarella en basilicum erover. Bestrooi met de tuinkers en besprenkel met de olijfolie.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 612 kcal
Eiwit 24 g
Koolhydraten 67 g
Vet 26 g
Waarvan verzadigd 10 g
Trefwoorden
saladekersenrecepten