Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Halveer de krielaardappelen en kook ze in 15 minuten gaar. Stap 2 Haal de sperziebonen af. Breng een pan water met een snuf zout aan de kook en kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar. Stap 3 Schil de mango en snijd in kleine blokjes. Snipper de rode ui en hak de rode peper en dille fijn. Stap 4 Meng de mango, ui, rode peper en de helft van de dille tot een salsa. Stap 5 Wrijf de zalmfilet in met de Oriëntaalse kruidenmix. Stap 6 Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak de zalm eerst 3 minuten op de huidkant, draai om en bak nog 2 minuten op de andere kant. Stap 7 Giet de aardappelen af, breng op smaak met zout en de rest van de dille. Stap 8 Serveer de zalmfilets met de sperziebonen, krieltjes en mangosalsa.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 370 kcal
Eiwit 30 g
Koolhydraten 36 g
Vet 9 g
Waarvan verzadigd 2 g