Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Maal de koekjes in de keukenmachine tot kruimels, maar houdt er 4 achter. Smelt in een steelpan de boter en meng door de koekkruimels. Stap 2 Verdeel het koekmengsel over de bodem en tegen de rand van de taartvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel (of de bodem van een glas). Stap 3 Laat de bodem hard worden in de koelkast. Stap 4 Klop in een ruime kom de mascarpone los met de lemon curd en het vanille-extract. Stap 5 Verdeel het mascarponemengsel over de taartbodem en laat in de koelkast opstijven. Stap 6 Giet de perziken af en vang de siroop op. Verwarm in een steelpan de siroop op laag vuur en kook de vloeistof in tot een dikke siroop. Laat afkoelen. Stap 7 Snijd intussen de perziken in parten. Verdeel de perziken dakpansgewijs in een cirkel op de taartbodem. Stap 8 Leg de roodfruitmix op de fruittaart en schenk er de ingekookte siroop over. Stap 9 Halveer de resterende koekjes en steek tussen het fruit.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 717 kcal
Eiwit 8 g
Koolhydraten 59 g
Vet 49 g
Waarvan verzadigd 28 g