Voorgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Halveer de snacktomaatjes en snipper de rode ui fijn. Doe ze in een steelpan met de honing en balsamicoazijn. Stap 2 Verwarm 10 minuten op middelhoog vuur tot de tomaatjes zacht worden en vocht verliezen. Stap 3 Bak in een droge koekenpan het ontbijtspek knapperig. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Stap 4 Bak vervolgens de panko en Italiaanse kruiden in 2 minuten al omscheppend goudbruin. Stap 5 Verkruimel het ontbijtspek en meng door de panko. Schep in een diep bord en breng op smaak met peper en eventueel nog een beetje zout. Stap 6 Laat de burrata uitlekken en rol door de panko. Verdeel de rucola over 4 borden en leg de burrata erop. Stap 7 Lepel de tomatenjam erbij en bestrooi met blaadjes verse oregano.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 375 kcal
Eiwit 19 g
Koolhydraten 27 g
Vet 21 g
Waarvan verzadigd 13 g