Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bospeensalade met sinaasappeldressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bospeensalade met sinaasappeldressing
Stap 1
Schil de bospeen en schaaf deze op de mandoline of met een kaasschaaf. Rasp de schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Meng de rasp en het sap van de sinaasappel en de olijfolie met de bospeen. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Snijd de salatrio los. Verkruimel de feta en snijd de snackkomkommers over de lengte in partjes.
Stap 3
Meng de gemarineerde bospeen met de salatrio, feta en komkommer. Verdeel de salade over de borden en garneer met de vitello tonnato en de saus.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie257 kcal
- Eiwit18.3 g
- Koolhydraten13.3 g
- Vet12.9 gWaarvan verzadigd5.7 g