DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Aardappelsalade met veldsla en ei

Hoofdgerecht Gemiddeld 25 minuten
(0)
Hoofdgerecht Gemiddeld

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Stap 2 Kook de plakjes aardappel in ruim water met zout in 5 minuten beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken. Stap 3 Kook de eieren in 4-6 minuten tot het wit gestold is en het geel nog net vloeibaar. Stap 4 Snijd het brood in repen van 2 cm en bestrijk ze dun met olijfolie. Bak het brood in een koekenpan of grillpan goudbruin en knapperig. Stap 5 Klop in een kom 4 eetlepels olijfolie met de azijn, mosterd en wat zout en peper tot een dressing en schep de aardappelpartjes en veldsla er luchtig door. Stap 6 Verdeel de salade met de gebakken broodrepen over borden. Stap 7 Pel de eieren, halveer ze en leg ze direct op de salade. Strooi nog wat zout en peper op de eieren.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 0 kcal
Eiwit 0 g
Koolhydraten 0 g
Vet 0 g
Waarvan verzadigd 0 g
Trefwoorden
recepten