Hoofdgerecht Gemiddeld
Ingrediënten
Voor hoeveel personen?
Bereidingswijze
Stap 1 Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Stap 2 Kook de plakjes aardappel in ruim water met zout in 5 minuten beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken. Stap 3 Kook de eieren in 4-6 minuten tot het wit gestold is en het geel nog net vloeibaar. Stap 4 Snijd het brood in repen van 2 cm en bestrijk ze dun met olijfolie. Bak het brood in een koekenpan of grillpan goudbruin en knapperig. Stap 5 Klop in een kom 4 eetlepels olijfolie met de azijn, mosterd en wat zout en peper tot een dressing en schep de aardappelpartjes en veldsla er luchtig door. Stap 6 Verdeel de salade met de gebakken broodrepen over borden. Stap 7 Pel de eieren, halveer ze en leg ze direct op de salade. Strooi nog wat zout en peper op de eieren.
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 0 kcal
Eiwit 0 g
Koolhydraten 0 g
Vet 0 g
Waarvan verzadigd 0 g