Terug naar overzicht
Voor 4 personen
‘Sparkling wine’ ijs met frambozen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze ‘Sparkling wine’ ijs met frambozen
Stap 1
Zet het ijs vlak voordat het hoofdgerecht geserveerd wordt buiten de koelkast en laat het zo nodig nog even op kamertemperatuur iets zachter worden.
Stap 2
Schep in elke coupe 2 bollen ‘sparkling wine’ ijs en verdeel de frambozen erover. Sprenkel de bessenlikeur erover.
Stap 3
Spuit in elke coupe een flinke dot slagroom. Breek de chocolaatjes in grove stukken en steek ze in de slagroom. Serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 hoge glazen coupes
- - ijsbolletjestang
Voedingswaarden
- Energie200 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten19 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd6 g
Trefwoorden
