Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zuurkool met rösti-frittata
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zuurkool met rösti-frittata
Stap 1
Wel de abrikozen in heet water. Klop de eieren in een ruime kom los met zout en peper. Verkruimel de kaas erboven en schep de bevroren rösti erdoor.
Stap 2
Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Verdeel het röstimengsel over de bodem en druk aan. Bak afgedekt 15-20 minuten op een lage stand. Keer dan om met behulp van de deksel of een groot plat bord en bak nog circa 5 minuten verder.
Stap 3
Verhit intussen de overige boter in een andere koekenpan en bak hierin de ham 1-2 minuten. Snijd de abrikozen in stukjes en voeg met de zuurkool toe aan de ham. Laat circa 5 minuten stoven.
Stap 4
Snijd de rösti-frittata in punten en serveer met het zuurkoolmengsel. Bestrooi met de peterselie.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie980 kcal
- Eiwit31 g
- Koolhydraten70 g
- Vet61 gWaarvan verzadigd29 g
Trefwoorden
