Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zomerse vissoep
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zomerse vissoep
Stap 1
Snij de paprika en courgette in blokjes.
Stap 2
Verwarm de olijfolie in een grote pan en bak de groenten al omscheppend tot ze wat zachter worden.
Stap 3
Verkruimel de bouillonblokjes boven de groenten en voeg de gezeefde tomaten en het water toe.
Stap 4
Breng het geheel al roerend aan de kook.
Stap 5
Snijd de vis in blokjes en roer deze met de garnalen en de zeevruchten door de soep.
Stap 6
Verwarm de soep nog 4-6 minuten op zacht vuur tot de vis gaar is.
Stap 7
Roer vier eetlepels aïoli door de soep en voeg wat zout en peper toe.
Stap 8
Doe de soep in kommen en serveer er stokbrood en de resterende aïoli bij.
