Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zomerse pastasalade met salami
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zomerse pastasalade met salami
Stap 1
Pel en snijd de rode ui door de helft en snijd vervolgens in halve ringen. Snijd de mini komkommers in plakken en halveer de cherrytomaatjes.
Stap 2
Verhit een droge pan en rooster de pijnboompitten goudbruin. Snijd de DekaVers truffelsalami doormidden.
Stap 3
Breng een pan met water aan de kook en kook de salade fusilli tricolore volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de pasta af en spoel koud.
Stap 4
Meng de rode ui, cherrytomaatjes, komkommer, DekaVers truffelsalami, pijnboompitten en groene pesto door de fusilli tricolore pasta.
Stap 5
Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de Parmezaanse kaasvlokken erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie665 kcal
- Eiwit30.3 g
- Koolhydraten59.5 g
- Vet32.8 gWaarvan verzadigd9.3 g