Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zomerse maaltijdsalade met Goudse kaas en noten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zomerse maaltijdsalade met Goudse kaas en noten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 150ºC. Spreid de noten en zonnebloempitten uit over een bakplaat en rooster 10 minuten hoog in de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen
Stap 2
Snijd intussen de friszure appels in 8 parten en verwijder het klokhuis. Verhit de grillpan en vet licht in met olijfolie. Gril de appelpartjes om en om in een paar minuten lichtbruin.
Stap 3
Schep in een grote kom de sla om met de bieslook, noten, zaden en gegrilde appel. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en schep de dressing door de salade. Verdeel de salade over 4 grote borden en garneer met de blokjes kaas.
Aanvullende benodigdheden
- - grillpan
Voedingswaarden
- Energie580 kcal
- Eiwit20 g
- Koolhydraten12 g
- Vet48 gWaarvan verzadigd16 g