Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zomerse groente flammkuchen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zomerse groente flammkuchen
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210°C. Snijd de courgettes en tomaten in plakken van 0,5 cm dik.
Stap 2
Rasp de schil van de citroen en meng dit door de ricotta. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Rol het Tante Fanny Flammkuchendeeg uit met het bijhorende bakpapier op een bakplaat. Verdeel de citroen-ricotta over de bodems en laat 2 cm van de randen vrij. Leg hier om en om dakpansgewijs de courgette en tomaten op. Besprenkel de groente met 2 el olijfolie
Stap 4
Plaats de flammkuchen bodems 15 minuten in de oven. Haal uit de oven en verdeel de pesto, burrata en veldsla erover.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie826 kcal
- Eiwit33.4 g
- Koolhydraten72.8 g
- Vet42 gWaarvan verzadigd17.1 g