Zomerse couscoussalade met aardbeien
Ingrediënten
Bereidingswijze Zomerse couscoussalade met aardbeien
Stap 1
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in parten. Snijd de radijs in dunne plakken en het loof grof. Verkruimel de feta grof.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het amandelschaafsel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 5 minuten goudbruin.
Stap 3
Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de doperwten in 4 minuten beetgaar. Haal de doperwten uit de pan en spoel koud.
Stap 4
Kook vervolgens de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking in het kookvocht van de doperwten. Giet de couscous af.
Stap 5
Meng de feta, doperwten, radijs, loof, aardbeien en de helft van het amandelschaafsel door de couscous. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Verdeel de couscoussalade over de borden, garneer met de Griekse yoghurt en de rest van het amandelschaafsel.