Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zomersalade met aardbei, asperges en geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zomersalade met aardbei, asperges en geitenkaas
Stap 1
Snijd het uiteinde van de asperges af en kook de asperges met zout in circa 5 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken.
Stap 2
Halveer de grotere aardbeien en bestrooi ze met een beetje peper. Meng de ingrediënten voor de dressing.
Stap 3
Snijd de asperges doormidden. Verdeel de sla over 4 borden. Schik hierop de asperges, aardbeien, geitenkaas en bosui. Sprenkel de dressing erover en garneer eventueel met basilicumblaadjes.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie260 kcal
- Eiwit11 g
- Koolhydraten6 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd1 g
