Zoete croque monsieur van paasstol
Ingrediënten
Bereidingswijze Zoete croque monsieur van paasstol
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder het spijs uit het paasbrood en houd apart. Rooster de sneetjes tijdens het voorverwarmen 4 minuten.
Stap 2
Smelt ondertussen voor de mocca bechamel de boter in een steelpan. Voeg de bloem toe. Laat 3 minuten al roerend op laag vuur gaar worden totdat de roux licht begint te kleuren. Voeg al roerend de melk toe en breng aan de kook. Voeg de oploskoffie toe en laat al roerend 2 minuten op laag vuur koken tot een gebonden saus.
Stap 3
Snijd de bananen in plakjes. Bestrijk elk sneetje paasbrood aan 1 kant met de spijs en hazelnootpasta, verdeel de banaan erover en dek af met een sneetje paasbrood met de belegde kant naar onderen. Leg op een rooster en rooster 10 minuten in de oven. Keer halverwege.
Stap 4
Verdeel de mocca bechamel erover en zet nog 2 minuten onder de grill. Bestrooi eventueel met poedersuiker. Serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenrooster
Voedingswaarden
- Energie585 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten92 g
- Vet16 gWaarvan verzadigd8 g