Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zoete-aardappelsalade met radijs en sinaasappeldressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zoete-aardappelsalade met radijs en sinaasappeldressing
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220ºC. Verdeel de zoete aardappels met schil in smalle partjes. Kook de aardappelpartjes circa 10 minuten en giet af. Spreid ze uit over de bakplaat, bestrooi met zout en besprenkel met de helft van de olijfolie. Rooster de aardappelpartjes circa 20 minuten in het midden van de oven.
Stap 2
Meng de rest van de olijfolie met het sinaasappelsap en de sinaasappelrasp tot een dressing. Bestrijk de bodem van een schaal met de hummus. Verdeel daarover de aardappelpartjes, radijs, feta en olijven. Besprenkel met de dressing en garneer met de munt.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie770 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten63 g
- Vet49 gWaarvan verzadigd12 g