Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zoete aardappelhutspot met pesto en mozzarella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zoete aardappelhutspot met pesto en mozzarella
Stap 1
Schil de zoete aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Snipper de uien grof.
Stap 2
Kook alle aardappelen met de ui in ruim kokend water met zout in 20 min. gaar. Halveer intussen de mini-mozzarella.
Stap 3
Giet de aardappelen en uien af, vang een kop kookvocht op. Stamp alles tot een smeuïge stamppot, voeg zo veel kookvocht toe als nodig.
Stap 4
Schep de mozzarella en pesto door de stamppot. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Schep de zoete aardappelhutspot op 4 borden.
Aanvullende benodigdheden
- - pureestamper
Voedingswaarden
- Energie573 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten76 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd8 g