Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zoete aardappel ovenschotel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zoete aardappel ovenschotel
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in plakken van 1 cm.
Stap 2
Schep de plakken om met 4 el olie en een beetje zout en verdeel over de bakplaat.
Stap 3
Bak de zoete aardappel in 40 minuten goudbruin en gaar in de oven. Schep halverwege om.
Stap 4
Besprenkel met de rest van de olie, de ahornsiroop en breek de pecannoten erboven. Bestrooi met een beetje zout en de granaatappelpitjes en serveer direct.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie379 kcal
- Eiwit3 g
- Koolhydraten45 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
