Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zeevruchten met groene asperges
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zeevruchten met groene asperges
Stap 1
Snijd de tomaten in blokjes. Snijd de knoflook en peterselie fijn. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan en bak de tomaten met de knoflook 10 minuten op middelhoog vuur.
Stap 2
Voeg de zeevruchten en peterselie toe en laat op laag vuur met de deksel op de pan 5 minuten zachtjes stoven. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Verwijder ondertussen de houtige onderkant van de asperges en schep om met de rest van de olijfolie, peper en zout. Verhit een droge grillpan en gril de asperges in 5 minuten beetgaar.
Stap 4
Bereid de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en serveer met de zeevruchtensaus en gegrilde asperges. Lekker met een schijfje citroen.