Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zalmtimbaaltje met gerookte forel en garnalen
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zalmtimbaaltje met gerookte forel en garnalen
Stap 1
Bekleed de timbaaltjes met plakken zalmfilet, de overgebleven zalm kunt u voor de garnering gebruiken.
Stap 2
Snijd de helft van de forelfilet in kleine stukjes.
Stap 3
Meng in een kom de cottage cheese met mayonaise, mosterd, fijngeknipte bieslook, de helft van de dille, fijngehakt en wat versgemalen peper.
Stap 4
Schep de stukjes forel en 75 g garnalen erdoor. Schep dit mengsel in de timbaaltjes en druk het goed aan.
Stap 5
Dek af met op maat gesneden plakjes forel. Zet de timbaaltjes tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Stap 6
Zet een klein bord op een timbaaltje, keer ze samen en laat het timbaaltje uit de vorm op het bord glijden.
Stap 7
Garneer rondom met nog wat garnalen, stukjes forel en/of zalm en toefjes dille.
