Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zalmfilet met groentetagliatelle en citroensaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zalmfilet met groentetagliatelle en citroensaus
Stap 1
Besprenkel de zalmfilet met 2 eetlepels citroensap en bestrooi met de Italiaanse kruiden, zout en peper.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 180ºC. Verdeel de wortel- en courgettelinten over de bodem van de ovenschaal.
Stap 3
Leg de zalmfilet erop. Dek de ovenschaal af en gaar het gerecht 16-18 minuten in het midden van de oven.
Stap 4
Verwarm intussen voor de saus de kookroom en citroenrasp op een lage stand. Voeg de rest van het citroensap toe en roer goed. Klop de boter in blokjes erdoor. Roer de dille erdoor. Serveer de saus op de zalm met de groentetagliatelle.
Aanvullende benodigdheden
- - ovenschaal
- - aluminiumfolie