Zalmbonbon
Ingrediënten
Bereidingswijze Zalmbonbon
Stap 1
Overgiet de doperwtjes in een zeef met kokend water en laat ze zo ontdooien.
Stap 2
Hak de dille fijn. Snijd de Noorse zalm in kleine stukjes en meng in een kom met dille, doperwtjes, mayonaise en yoghurt. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 3
Duw in elke holte van de muffinvorm een plakje sandwichzalm en schep er een lepel van het zalmmengsel in.
Stap 4
Duw goed aan en vouw de randen zalm over de vulling. Zorg dat de bonbons helemaal dicht zijn. Of maak de zalmbonbons één voor één met behulp van een eierdopje.
Stap 5
Keer de bonbons dan in papieren vormpjes. Bewaar ze zo tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Stap 6
Leg een plank op de muffinvorm en keer ze samen en laat de zalmbonbons op de plank glijden.
Stap 7
Leg ze met behulp van een pannenkoekmes in de papieren vormpjes. Garneer met een toefje dille.
Aanvullende benodigdheden
- - mini-muffinvorm met 12 holtes
- - 12 papieren cakevormpjes
Voedingswaarden
- Energie70 kcal
- Eiwit7 g
- Koolhydraten1 g
- Vet4 gWaarvan verzadigd1 g
