Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zalm in bladerdeeg
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zalm in bladerdeeg
Stap 1
Bereid de zalm in bladerdeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Snipper ondertussen de ui en snijd de paprika’s in grove stukken. Snijd de peterselie fijn.
Stap 3
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 3 minuten. Voeg de witte wijn toe en laat 2 minuten zachtjes koken. Voeg de roomkaas toe en laat smelten.
Stap 4
Doe het roomkaasmengsel met de paprika in een hoge beker en pureer met een staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5
Schenk terug in de pan en voeg de garnalen toe. Laat op laag vuur 2 minuten zachtjes koken.
Stap 6
Neem de pan van het vuur en voeg de peterselie toe. Serveer de saus bij de zalmovenschotel.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie267 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten4 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd9 g
Trefwoorden
