Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zalm en garnalen met wittewijnsaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zalm en garnalen met wittewijnsaus
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220ºC. Spoel de zalm en garnalen onder koud water en dep droog met keukenpapier.
Stap 2
Bestrooi de zalm rondom met zout en peper. Leg de zalmfilets in de ovenschaal en bak in de oven in 15-20 minuten medium gaar.
Stap 3
Verwarm intussen de garnalen in de wijnsaus en laat minimaal 1 minuut koken.
Stap 4
Serveer de zalm met de saus en garneer met een takje dille. Bestrooi met de citroenrasp en versgemalen peper.
Aanvullende benodigdheden
- - keukenpapier
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie455 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten4 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd10 g
