Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Zalm-avocadotartaar
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Zalm-avocadotartaar
Stap 1
Snijd de zalm in kleine stukjes van 3 mm. Snipper de ui heel fijn.
Stap 2
Halveer de avocado. Druk de pit vanuit de achterzijde uit de avocado en verwijder de schil. Snijd ook het avocadovruchtvlees in blokjes van 3 mm.
Stap 3
Roer in een kom de crème fraîche los. Schep de zalm, avocado en ui erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Leg de kookring op een bord. Schep er ¼ van de zalm-avocadotartaar in, strijk glad en verwijder de kookring. Maak zo nog 3 borden. Garneer met de bieslook.
Aanvullende benodigdheden
- - kookring
Voedingswaarden
- Energie313 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten3 g
- Vet27 gWaarvan verzadigd9 g