Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Yoghurtmuffins met bessen en havermout
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Yoghurtmuffins met bessen en havermout
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Klop in een kom met een vork of garde de eieren los met de suiker, vanillesuiker en een mespunt zout. Roer de yoghurt en olie erdoor.
Stap 2
Spatel het bakmeel erdoor. Schep de bessen en de havermout door het beslag. Verdeel het beslag over de vormpjes. Bestrooi met wat extra havermout ter decoratie.
Stap 3
Bak de muffins in de oven in 25 min. lichtbruin en gaar. Laat ze 5 min. afkoelen, neem ze uit de muffinvorm en laat ze op een rooster verder afkoelen.
Aanvullende benodigdheden
- - muffinvorm met 12 holtes
- - 12 papieren cupcakevormpjes
- - taartrooster
Voedingswaarden
- Energie236 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten31 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd1 g