Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Yoghurt met mango-ananas compote
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Yoghurt met mango-ananas compote
Stap 1
Schil en snijd de mango en de ananas. Verwarm het fruit met het sap van een halve limoen in een steelpan. Laat 10-15 minuten sudderen tot de vruchten zacht worden. Prak met een vork. Haal de compote van het vuur en laat afkoelen.
Stap 2
Voeg het vruchtvlees van de passievruchten toe. Serveer de gele compote en de Alpro Mild & Creamy in laagjes in afsluitbare (weck)potjes.
Stap 3
De yoghurt compote is ten minste 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie83 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten9 g
- Vet4 gWaarvan verzadigd2 g
Trefwoorden
