Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wraps met kiphaasjes en pesto
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wraps met kiphaasjes en pesto
Stap 1
Snijd de harde onderkant van de romaine sla en haal de bladeren los.
Stap 2
Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in plakken.
Stap 3
Paneer de kiphaasjes.
Stap 4
Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de kiphaasjes in 8 minuten goudbruin en krokant. Haal uit de pan en halveer.
Stap 5
Verdeel de pesto over de wraps en beleg met de romaine sla, avocado, kiphaasjes en Parmezaanse kaasvlokken.
Stap 6
Rol de wraps op en pak in met bakpapier en keukentouw.
Aanvullende benodigdheden
- - 4 stukjes keukentouw
Voedingswaarden
- Energie712 kcal
- Koolhydraten33.1 g
- Vet44.8 gWaarvan verzadigd9.6 g