Wraps met jerk-entrecote, balsamico-uien en tomaat
Ingrediënten
Bereidingswijze Wraps met jerk-entrecote, balsamico-uien en tomaat
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190°C (170°C hetelucht). Meng de jerkkruiden met 2 eetlepels zonnebloemolie en ½ eetlepel limoensap.
Stap 2
Wrijf er de entrecotes mee in en laat 10 minuten intrekken.
Stap 3
Hussel de rode uien op een bakplaat met 2 eetlepels balsamicoazijn en 2 eetlepels zonnebloemolie, zout en zwarte peper.
Stap 4
Verdeel ze over een helft van de bakplaat, leg de tomaten op hun bolle kant op de andere helft.
Stap 5
Bak de uien en tomaten circa 15 minuten in de oven tot ze zacht zijn. Haal uit de oven, druppel de rest van de balsamicoazijn over de uien en zet apart.
Stap 6
Verhit een grill- of koekenpan op hoog vuur. Bak hierin de entrecotes 2-3 minuten per kant (of naar smaak).
Stap 7
Laat de steaks op een bord 5 minuten rusten. Meng intussen de rest van het limoensap door de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper
Stap 8
Bestrijk de wraps met de crème fraîche en verdeel de lauwwarme balsamico-uien en tomaten erover.
Stap 9
Snijd de entrecotes in plakken en serveer op de wraps. Strooi er de peterselie overheen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie620 kcal
- Eiwit38 g
- Koolhydraten34 g
- Vet36 gWaarvan verzadigd11 g
Trefwoorden
