Wraps gevuld met hoisin varkenshaas
Ingrediënten
Bereidingswijze Wraps gevuld met hoisin varkenshaas
Stap 1
Halveer de varkenshaas in de lengte en schep om met 4 el hoisinsaus. Laat afgedekt staan tot gebruik. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
Stap 2
Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaadlijst en snijd het vruchtvlees in plakjes. Kook de sperziebonen in 4 minuten beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water.
Stap 3
Meng voor de pindasaus het sap en de rasp van de limoen met de rest van de hoisinsaus door de pindakaas. Voeg een beetje water toe als de saus te dik is.
Stap 4
Verhit de olie in een koekenpan en bak de varkenshaas in 5 minuten goudbruin en rosé van binnen. Keer halverwege.
Stap 5
Neem uit de pan en laat op een bord afgedekt onder aluminiumfolie 5 minuten rusten.
Stap 6
Doe de pindasaus, rijstnoedels, komkommer, boontjes, wortel en sla in aparte bakjes. Snijd de varkenshaas in dunne reepjes en zet met de rest van de ingrediënten op tafel. Laat iedereen zijn eigen wrap samenstellen.