Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wrap met tomaat & rauwe ham
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wrap met tomaat & rauwe ham
Stap 1
Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Dep de partjes droog met keukenpapier en snijd ze in heel kleine blokjes. Hak de basilicum fijn. Meng de tomaatblokjes in een kom met basilicum, olijfolie, zout en versgemalen zwarte peper.
Stap 2
Spreid de tortilla’s uit en bekleed ze in het midden met plakjes ham. Schep in het midden een streep tomatensalade. Rol de tortilla’s stevig rond de vulling, verpak ze strak in plasticfolie en leg ze tenminste 2 uur in de koelkast.
Stap 3
Verwijder het folie en snijd de wraps in stukken van 2 cm breed. Zet ze rechtop en garneer met stukjes mozzarella.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie90 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten7 g
- Vet5 gWaarvan verzadigd2 g