Wrap met sambalboontjes en avocado
Ingrediënten
Bereidingswijze Wrap met sambalboontjes en avocado
Stap 1
Blancheer de snijbonen 5 minuten in kokend water met een beetje zout. Giet af en laat uitlekken in een vergiet.
Stap 2
Snijd intussen de runderchipolata in de lengte in en verwijder het vel. Snijd het worstje in stukken van 1 cm.
Stap 3
Verhit een koekenpan met 2 el olie en bak het vlees rondom in 5 minuten al omscheppend gaar.
Stap 4
Voeg de snijbonen toe aan het vlees met 1 el sambal.
Stap 5
Halveer de avocado's en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil met een lepel.
Stap 6
Prak de avocado's grof in een kom met een vork. Breng op smaak met de rest van de sambal en versgemalen peper.
Stap 7
Verhit een grillpan. Besprenkel de tortilla's met water en bak 20 tot 30 seconden in de hete grillpan. Keer halverwege.
Stap 8
Schep de snijbonen met runderchipolata in het midden van elke tortilla. Vouw de uiteinden dicht en rol de tortilla op. Snijd diagonaal. Serveer met de avocado.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie676 kcal
- Eiwit25 g
- Koolhydraten41 g
- Vet43 gWaarvan verzadigd11 g