Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wrap met ei & kurkuma
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wrap met ei & kurkuma
Stap 1
Prak de eieren in een diep bord fijn en meng er kurkuma, mayonaise, zwarte peper, en wat zout door.
Stap 2
Spreid de tortilla’s uit en bekleed ze in het midden met plakjes kipfilet. Schep in het midden een streep eiersalade met de worteljulienne. Rol de tortilla’s stevig rond de vulling, verpak ze strak in plasticfolie en leg ze tenminste 2 uur in de koelkast.
Stap 3
Verwijder het folie en snijd de wraps in stukken van 2 cm breed. Zet ze rechtop en garneer met fijngehakte koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie90 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten7 g
- Vet5 gWaarvan verzadigd1 g