Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wortelblondies met roomkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wortelblondies met roomkaas
Stap 1
Verwarm de oven voor op 175ºC. Klop de boter los met de suiker. Voeg het ei toe en klop tot een egaal mengsel.
Stap 2
Voeg het bakmeel en de speculaaskruiden toe en roer kort tot een glad beslag. Schep de wortel erdoor en schep in de vorm.
Stap 3
Klop de eidooier en sinaasappelrasp door de roomkaas. Lepel dit mengsel op het beslag en trek een lepel door het beslag voor een swirl.
Stap 4
Bak in de oven in 30-40 minuten gaar en goudbruin. Laat afkoelen en snijd in stukken. Lekker met glazuur.
Aanvullende benodigdheden
- - rechthoekige bakvorm
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie290 kcal
- Eiwit4 g
- Koolhydraten30 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd10 g