Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wortel-courgettenoedels met pindadressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wortel-courgettenoedels met pindadressing
Stap 1
Snijd de wortel en courgette in lange slierten met een spiraalsnijder of dunschiller. Meng de pindakaas met de knoflook, limoensap, helft van de koriander, sojasaus en een scheutje water tot een romige dressing.
Stap 2
Kook de eieren circa 6 minuten. Verhit intussen een koekenpan op een hoge stand en voeg de sesamolie toe. Roerbak hierin de wortel, courgette en bosui 2 minuten en verdeel over kommen.
Stap 3
Schep wat van de pindadressing erop, leg een ei erbij en bestrooi met de rest van de koriander.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie320 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten18 g
- Vet19 gWaarvan verzadigd4 g