Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wortel-bananenpannenkoekjes
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wortel-bananenpannenkoekjes
Stap 1
Hak de walnoten fijn. Prak de bananen fijn in een ruime kom. Voeg de eieren toe en klop los.
Stap 2
Voeg de wortel, 5 spice kruiden, walnoten, zonnebloemolie, 1 el ahornsiroop en een snuf zout toe en meng.
Stap 3
Verhit een koekenpan en bestrijk de bodem licht met wat olie. Schep twee hoopjes beslag in de pan.
Stap 4
Bak de pannenkoekjes 4 - 5 minuten aan een kant. Keer om en bak nog 1 minuut.
Stap 5
Houd warm onder een deksel en bak zo ook de rest. Serveer met de Griekse yoghurt en de rest van de ahornsiroop.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie369 kcal
- Eiwit10 g
- Koolhydraten29 g
- Vet23 gWaarvan verzadigd6 g