Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wokschotel groene curry
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wokschotel groene curry
Stap 1
Rasp de schil van een limoen en pers de vrucht uit. Meng in een kom de vissaus, 2 el sesamolie met het limoensap tot een dressing.
Stap 2
Schil de komkommer en snijd in blokjes. Meng met de dressing. Snijd het groen van de bosui in dunne ringetjes. Snijd het witte deel in stukken van 1,5 cm. Snijd de paksoi in kwarten.
Stap 3
Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd in kwarten.
Stap 4
Verhit de wok met de restende olie en wok de stukjes bosui met de champignons 5 minuten op hoog vuur. Voeg paksoi toe en bak 2 minuten.
Stap 5
Bak de currypasta al omscheppend mee met de groente. Voeg de kokosroom toe en warm goed door. Schep op het laatste moment de taugé door de curry.
Stap 6
Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Garneer met de komkommerblokjes.