Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Witlofsalade met walnoten en blauwe kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Witlofsalade met walnoten en blauwe kaas
Stap 1
Snijd eventueel de binnenste kern uit de witlofstronkjes en snijd het lof in schuine reepjes.
Stap 2
Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan.
Stap 3
Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
Stap 4
Schep de dressing, de helft van de noten en de helft van de blauwe kaas door de witlofreepjes. Verdeel de plakjes peer erover en bestrooi met de rest van de noten en blauwe kaas.
Stap 5
Lekker met stokbrood.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie310 kcal
- Eiwit8 g
- Koolhydraten13 g
- Vet24 gWaarvan verzadigd7 g
