Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Witlofpasta met blauwe kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Witlofpasta met blauwe kaas
Stap 1
Verhit de olijfolie en bak hierin de uien lichtbruin. Voeg de knoflook en chilipeper toe en bak circa 2 minuten. Voeg de witlof toe en roerbak circa 5 minuten.
Stap 2
Kook de spaghetti beetgaar, giet af (bewaar wat van het kookwater) Rooster de hazelnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof. Houd 2 eetlepels apart en voeg de rest van de noten samen met een paar eetlepels kookwater, de basilicum en spaghetti toe aan de witlof. Meng goed.
Stap 3
Verdeel de pasta over de borden en verkruimel de kaas over. Besprenkel met de honing en bestrooi met de overige noten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie760 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten68 g
- Vet43 gWaarvan verzadigd9 g