Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Winterse poké bowl met boerenkool
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Winterse poké bowl met boerenkool
Stap 1
Snijd de bosui in schuine ringen. Houd het witte en groene gedeelte apart van elkaar.
Stap 2
Verhit een wok met 2 el zonnebloemolie en wok het witte deel van de bosui en de boerenkool 5 minuten. Voeg de sesamolie toe en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Snijd de zalm in blokken van 3 cm. Verhit intussen een pan met 2 el zonnebloemolie en bak de zalmfilet 5 minuten zodat deze rosé is. Breng op smaak met zout en peper
Stap 4
Verwarm de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Stap 5
Verdeel de rijst, gewokte boerenkool, gebakken zalm, sojabonen en wortel julienne over de borden. Garneer met het groene deel van de bosui.