Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Winterse hotdogs
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Winterse hotdogs
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm olijfolie in een hapjespan. Snij de uien in ringen en roer het tijm erdoor en bak de uienringen afgedekt in 4-6 minuten zachtjes goudbruin en gaar. Houd ze warm in een kom onder aluminiumfolie.
Stap 2
Laat de zuurkool goed uitlekken en schep de zuurkool door het bakvet en verwarm al omscheppend 4-6 minuten. Bak de pistolets in de oven af volgens de aanwijzingen. Bestrijk de knakworsten rondom dun met olijfolie en bak ze in een hete grillpan tot ze in de lengte rondom mooi bruine strepen hebben.
Stap 3
Snijd de broodjes open en schep de zuurkool erin. Leg er een knakworst op. Verdeel de gebakken ui erover en schep er mosterd en tomatenketchup op.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie530 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten48 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd7 g