Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Winterse caesarsalade met boerenkool
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Winterse caesarsalade met boerenkool
Stap 1
Doe de eieren in een pan met zoveel water dat ze net onder staan en breng aan de kook. Kook ze in 8 minuten hard.
Stap 2
Meng de Provençaalse kruiden met 2 el olijfolie en peper en zout en wrijf de kiphaasjes hiermee in. Bak ze in een koekenpan in 8 minuten goudbruin en gaar.
Stap 3
Neem de kiphaasjes uit de pan, voeg een extra scheutje olie toe en bak de aardappelpartjes in 10 minuten gaar. Voeg de laatste 3 minuten de boerenkool toe en roerbak mee.
Stap 4
Snijd de romaine in reepjes, pel de eieren en snijd in partjes.
Stap 5
Meng de aardappelen, boerenkool en romaine in een ruime kom met de dressing, verdeel over 4 borden en verdeel de kiphaasjes en eieren erover. Bestrooi met de Parmezaan flakes.