Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Wintersalade met gemarineerde champignons en geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Wintersalade met gemarineerde champignons en geitenkaas
Stap 1
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de knoflook en sjalot in circa 3 minuten zacht. Voeg de champignons toe en bak deze in circa 8 minuten gaar en goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Klop intussen een dressing van de overige olijfolie en balsamicoazijn. Schep de gebakken champignons door de dressing, schep goed om en laat 5 minuten marineren.
Stap 3
Verdeel de sla over borden. Schep de champignons en dressing erop. Verdeel de geitenkaas erover en bestrooi met de amandelen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie245 kcal
- Eiwit9 g
- Koolhydraten5 g
- Vet20 gWaarvan verzadigd6 g